al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera contracta 10 joves amb el Programa Treball i Formació – Línia Joves Tutelats i Extutelats

Des de l’àrea de Serveis Socials s’ha coordinat les accions de formació complementàries

Els joves que s'incorporen al Treball i Formació amb representants del Consell Comarcal de la Noguera
Els joves que s'incorporen al Treball i Formació amb representants del Consell Comarcal de la Noguera

DIVENDRES 13 NOVEMBRE 2020

El Consell Comarcal de la Noguera, a través de l’àrea de Serveis Socials, ha contractat 10 joves en el marc del Programa Treball i Formació, dins la Línia Joves Tutelats i Ex-tutelats. L’objectiu d’aquesta línia és proporcionar experiència professional a un sector de població jove, especialment vulnerable, com són els joves tutelats i extutelats per l'Administració de la Generalitat de Catalunya, experiència que els ha de facilitar les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

La contractació té una durada de 12 mesos, amb data d’inici el 13 de novembre, i faran tasques de manteniment, sanejament i millora d’equipaments, d’espais i de serveis públics. Les poblacions on prestaran els seus serveis són: Àger, Artesa de Segre, les Avellanes i Santa Linya, Castelló de Farfanya, Montgai, Penelles, Ponts i Preixens.

Aquestes experiències professionals van acompanyades per accions de formació en prevenció de riscos laborals, llengua catalana, coneixement de l’entorn, noves tecnologies, etc., totes elles encarades a facilitar el desenvolupament professional i personal en l’entorn laboral i social.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, el Fons Social Europeu, el Consell Comarcal de la Noguera, i el ajuntaments que s’han adherit a aquest programa.

El programa executa una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu