al contingut a la navegació Informació de contacte

Crida del SIAD del Consell Comarcal de la Noguera a difondre la guia “No estàs sola. La violència masclista, la fem fora”

Aquesta guia s’adreça especialment a les dones víctimes de la violència masclista, i també a tothom que cregui que alguna dona del seu entorn pugui necessitar-la.

DIVENDRES 17 ABRIL 2020

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Noguera ha elaborat la guia “No estàs sola. La violència masclista, la fem fora”, que conté els serveis i recursos que en l’estat de confinament la Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català de les Dones, el Departament de Salut i el Departament d'Interior-Mossos d'Esquadra, ha posat a l'abast tant de les i els professionals com de la ciutadania en general. Aquesta guia s’adreça especialment a les dones víctimes de la violència masclista, i també a tothom que cregui que alguna dona del seu entorn pugui necessitar-la.

Recull la informació sobre els serveis que s’ofereixen des les diferents administracions, així com recomanacions per garantir la seguretat de les dones víctimes de la violència masclista.

Aquests dies de confinament la violència masclista continua deixant víctimes, tant dones com infants, que no estan soles i que necessiten el màxim ajut i suport per superar la situació que viuen.

El SIAD de la Noguera continua actiu a través del correu electrònic siad@ccnoguera.cat (dll-div. 8 a 15h) / 973 448 933 (dll-div. 9 a 14h), i per les xarxes socials:

 Facebook: SiadNoguera  

Twitter: @SiadNoguera 

Instagram: @siadnoguera