al contingut a la navegació Informació de contacte

Curs sobre com demanar subvencions per a associacions

DIJOUS 30 MARÇ 2023

El Punt de Voluntariat de la Noguera i el Pla Local d'Acció Comunitària Inclusiva (PLACI), amb l'àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, han organitzat la formació ''Com demanar subvencions'', de 8 hores de durada, del qual es faran dues convocatòries, una al maig i l’altra al juny. La formació serà impartida pel professorat de la Fundació Pere Tarrés amb el suport del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, i s’adreça a totes les entitats i persones vinculades amb el món de l'associacionisme de la Noguera.
La formació tindrà com a objectiu donar a conèixer les relacions entre l'administració i les entitats, com estar al dia de les subvencions, així com on s’han de demanar. S'hi donaran recomanacions de com dissenyar projectes per les subvencions, pautes a seguir i aspectes a tenir en compte.

La formación és gratuïta, amb places limitades, i es lliurarà un certificat d'assistència al finalitzar la darrera sessió. El primer curs es realitzarà els dies 13 i 27 de maig de 2023, les persones interessades podran fer la inscripció fins al dia 11 de maig. El segon tindrà lloc els dies 3 i 17 de juny i fins a l’1 juny es podrà realitzar la inscripció. Les dues formacions es faran a la Sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera, de 9.00 a 13.00 hores.

La inscripció es pot fer de 3 maneres:

  • trucant al 973 448 933– ext. 1 (demanant per SonakayRozas Cortés)
  • enviant un correu electrònic a: pvoluntariat@ccnoguera.cat,
  • accedint als enllaços següents:
  • dies 13 i 27 de maig:

https://peretarres.iformalia.es/Publico/Portal/FormacionFormulario.aspx?idg=VLTpBOUeKCE=&return=no&returnurl=

  • dies 3 i 17 de juny:

https://peretarres.iformalia.es/Publico/Portal/FormacionFormulario.aspx?idg=iLzHwRJIZHo=&return=no&returnurl=