al contingut a la navegació Informació de contacte

El Dinar Comunitari d’Entitats de Balaguer aplega 120 persones de 20 entitats

Dinar Comunitari de les Entitats de Balaguer
Dinar Comunitari de les Entitats de Balaguer

DIMECRES 05 JULIOL 2023

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Acció Comunitària i de la Taula d'Entitats de Balaguer, va organitzar el dissabte 1 de juliol el VII Dinar Comunitari de les Entitats al Casal Lapallavacara de Balaguer.

L'objectiu d'aquest dinar és fer una trobada de les entitats de Balaguer per compartir experiències i passar una bona estona a la vegada que recaptar fons per al projecte guanyador del Concurs de Suggeriments Solidaris.

Aquest concurs també està organitzat per la Taula d'Entitats, i les entitats poden presentar-hi un projecte solidari. Enguany s'hi han presentat 4 projectes: de l'Associació Reintegra "Juguem les nostres cartes", de l'Associació Estel "TEA accessible", del Servei de Rehabilitació Comunitària "Emocions amb fang" i d'ASPID "Corre corre pardalet: una història de superació personal a la Noguera”. Els quatre projectes s'han presentat durant el Dinar Comunitari on totes les entitats han pogut votar per triar el projecte guanyador, que ha estat "TEA accessible" de l'Associació l'Estel.

Al dinar hi han assistit 20 entitats i un total de 120 persones. El menú que s'ofereix al dinar és paella, com cada any, feta i cuinada per Ramon Cortés de Mans Unides i Esteve Biel de l'Orfeó Balaguerí i el GER, amb l'ajuda de Miquel Trilla de Càritas i de Lupe Cortés de Swing Noguera.

 

A més a més al dinar hi ha hagut sorpreses com la beguda típica del Senegal, el Bissap, i l'Associació Africana de la Noguera ens han pogut explicar com es fa i d'on prové.

També s'ha fet un bingo solidari per recollir fons econòmics pel projecte guanyador.