al contingut a la navegació Informació de contacte

El Punt de Voluntariat de la Noguera organitza un curs sobre gestió emocional

DIMECRES 11 ABRIL 2018

 

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, s’ha organitzat el curs sobre gestió emocional «El paper de la intel·ligència emocional en el creixement personal», que impartirà la Fundació Pere Tarrés els dies 21 i 28 d’abril, 5 i 12 de maig de 9.00 a 14.00 hores, a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera.

El curs s’adreça a professionals i persones interessades en la gestió emocional com a desenvolupament professional i personal.

El programa està dividit en cinc parts: com pensem, la intel·ligència intrapersonal, el desenvolupament dels passos en l’entrenament de tècniques assertives, i l’empatia versus la implicació emocional.

Els objectius són poder aprofundir en l’autoconeixement per assolir eines per a una adequada gestió emocional; millorar les relacions interpersonals augmentant l’empatia i les habilitats socials; aprendre a establir límits en la relació d’ajuda, i aplicar tècniques de resolució de conflictes en equips voluntaris.

El curs és gratuït i s’entregarà certificat d’assistència. Cal fer inscripció prèvia per c/e a irenegr@ccnoguera.cat o al 973 448 933 (ext 1.)