al contingut a la navegació Informació de contacte

El Punt de Voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera organitza el curs “Com demanar subvencions"

DIVENDRES 24 MAIG 2019

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, s’ha organitzat per a aquest mes de juny la formació “Com demanar subvencions”, impartida per professorat de la Fundació Pere Tarrés i amb el suport i el reconeixement del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, adreçat a entitats i persones vinculades amb el món de l’associacionisme i el voluntariat.

El curs permetrà aprendre la importància de conèixer i valorar els propis projectes, així com la manera de presentar-los a l’administració per poder aconseguir subvencions. S’hi donaran recomanacions i criteris d'actuació per a la relació amb les administracions públiques, la presentació de l’entitat, les convocatòries (tipologies, publicitat i difusió), requisits per ser beneficiari d’una subvenció pública, redacció d’un projecte, presentació del projecte, valoració de la viabilitat, com fer-ne el seguiment i l’avaluació, elements innovadors i sinergies.

Aquesta formació és gratuïta i s’entregarà certificat d’assistència. Es realitzarà els dies 3 i 17 de juny, a la Sala Maria Rubies del Consell Comarcal de la Noguera, de 16.00 a 20.00 hores. Per inscriure-s’hi cal telefonar al 973 448 933 - ext 1. o bé enviar un correu electrònic a irenegr@ccnoguera.cat .