al contingut a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Atenció a les Dones participa en el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau a les escoles de la Noguera

DIVENDRES 02 FEBRER 2018

El passat dia 30 de gener l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer i l’escola La Noguera de Balaguer van convidar el Servei d’Atenció a les Dones (SIAD) a participar en la celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau.

El SIAD va impartir el taller “Els colors”, adreçat als infants d’educació infantil, amb el qual es va treballar els estereotips sexistes a partir de la narració d’un conte; i el taller “Participes a construir un món feliç?”, adreçat a l’alumnat de primària, en què a partir de la visualització de les violències simbòliques amb les quals es conviu diàriament, i que en molts casos es naturalitzen, es reflexiona i es convida a trobar altres formes de resoldre-les.

Un dels objectius del SIAD és realitzar actuacions de prevenció i sensibilització en les matèries de perspectiva de gènere i igualtat d’oportunitats, i en violència masclista. Enguany ha estat el primer any que el SIAD ha col·laborat amb l’escola de Vallfogona de Balaguer, però és el 4t any que ho fa amb l’escola La Noguera de Balaguer.