al contingut a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Intervenció Socioeducativa dels Serveis Socials de la Noguera retorna a l’horari escolar

DIJOUS 19 SETEMBRE 2019

A partir del dia 16 de setembre, el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera torna a prestar els seus serveis adaptant l’horari d’atenció al del curs escolar.

Durant els mesos de juliol i agost el SIS ha donat continuïtat al treball d’atenció a infants i adolescents i a les seves famílies en diversos municipis de la comarca, amb activitats apropiades per a l’estiu, sempre amb una finalitat educativa, i garantint una alimentació equilibrada i saludable durant les vacances escolars.

Des del Consell Comarcal, es valora molt positivament aquest servei d’atenció a famílies en seguiment pels Serveis Socials, que inicialment es prestava a Balaguer, i es va ampliar a aquells municipis on hi va haver la necessitat, com Artesa de Segre, Os de Balaguer i Térmens. Aquest any es preveu la possibilitat d’ampliació d’aquest servei a tots els municipis de la comarca, per poder atendre més infants i adolescents en situació de vulnerabilitat, que necessitin aquest seguiment i atenció més especialitzats.