al contingut a la navegació Informació de contacte

El Servei d'Intervenció Socioeductiva de la Noguera visita el parc d'atraccions del Tibidabo

DIMECRES 21 AGOST 2019

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va realitzar el passat 14 d’agost una sortida al parc d’atraccions del Tibidabo amb tots els infants usuaris del SIS de la comarca. Entre infants i educadores, van participar en aquesta sortida unes 25 persones.

L’objectiu era, d’una banda, fer una trobada conjunta dels i les menors que participen en el SIS en diferents municipis de la Noguera, i de l’altra, oferir-los eines de relació, participació i diversió.

La visita al Tibidabo va ser molt profitosa. Els infants i les educadores van gaudir d’un gran dia d’una forma diferent participant conjuntament de totes les possibilitats d’entreteniment i diversió que ofereix el Parc d’Atraccions del Tibidabo.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa presta atenció social especialitzada a famílies amb infants i adolescents entre 3 i 16 anys amb un enfocament innovador de la intervenció en aquest col·lectiu que entén la família com l’element clau per garantir el seu desenvolupament integral adequat.

La intervenció es realitza a les instal·lacions del SIS Balaguer i també de manera itinerant a diferents pobles de la comarca, donant cobertura a un territori d’especial complexitat com és la Noguera.