al contingut a la navegació Informació de contacte

Els infants i adolescents del Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera gaudeixen d’activitats de lleure durant la Setmana Santa

Trobada dels grups d'Artesa de Segre, Balaguer i Ponts
Trobada dels grups d'Artesa de Segre, Balaguer i Ponts

DILLUNS 18 ABRIL 2022

El Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera (SIS) ha organitzat diferents activitats de lleure durant les vacances escolars de Setmana Santa, amb l’objectiu que els infants i adolescents usuaris del servei poguessin gaudir d’activitats de lleure educatives fora del seu entorn habitual d’aprenentatge.

El dimarts 12 d’abril, els infants més petits del SIS Balaguer van participar en el laboratori de lectura “deixa caure el pinzell” organitzat per la Biblioteca Margarida de Montferrat. Durant l’activitat, van poder gaudir dels llibres interactius d’Hervé Tullet i per acabar van pintar un mural conjunt entre tots els participants.

El dimecres 13 d'abril els infants i adolescents del Servei d'Intervenció Socioeducativa de la Noguera dels municipis de Balaguer, Artesa i Ponts van fer una trobada a la Granja-Escola La Manreana de Juneda. Van participar en diferents tallers com el d’elaboració de pa, de flams i de iogurts, i van gaudir de l’experiència de la Granja Vivencial, entre altres.

La trobada va ser una bona jornada de convivència entre els infants usuaris del SIS de Balaguer, Artesa de Segre i Ponts, que van compartir un dia d’activitats de lleure fomentant així la interacció social i  la companyonia.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa és un recurs dels Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal de la Noguera, que ofereix a les famílies en situació de risc social el suport necessari per a satisfer les necessitats bàsiques dels infants i adolescents i garantir un desenvolupament integral adequat. S’ofereix de manera permanent a Balaguer, i de forma itinerant a al resta de la comarca segons les necessitats. Actualment treballa també a Artesa de Segre i Ponts.