al contingut a la navegació Informació de contacte

L’emergència social mobilitza la solidaritat a la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera obre un número de compte solidari davant les propostes de donacions en metàl·lic per al Banc d'Aliments.

DIVENDRES 17 ABRIL 2020

Arran de l'increment de situacions d’emergència social derivades de la crisi del COVID-19, els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera han endegat diverses accions per poder ajudar i atendre a tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca que es veuen especialment afectats per aquesta situació sobtada d’emergència.

La darrera actuació ha estat una crida a la solidaritat per garantir el proveïment del Banc d’Aliments de la Noguera, Àgape. La resposta que hi ha hagut ha estat formidable, fins al punt que entitats, empreses i persones particulars de la Noguera s’han posat en contacte amb el Consell Comarcal de la Noguera per poder fer donacions en metàl·lic.

Donades les especials circumstàncies i veient com han augmentat de forma preocupant les necessitats del banc d’aliments, s’ha obert un número de compte solidari d’acceptació de donatius amb l’únic objectiu de destinar-los a l’àmbit d’ajudes d’emergència per a aliments a persones amb vulnerabilitat derivada de la pandèmia COVID-19.

El número de compte corrent on fer les aportacions és:

ES67 2100 0012 2702 0068 9284, de Caixabank.

Des del Consell Comarcal de la Noguera agraïm a empreses, entitats i particulars que ens han contactat amb la voluntat de contribuir solidàriament a donar resposta a un nombre important de necessitats sobrevingudes que afecten a molts veïns i veïnes de la nostra comarca.

Per altra banda, l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera continua treballant per atendre aquelles persones usuàries que ja eren al circuit d’atenció amb anterioritat a la crisi, com també per atendre altres necessitats urgents que van sorgint com el pagament de lloguers o de serveis bàsics.