al contingut a la navegació Informació de contacte

En marxa els tallers per ensenyar a utilitzar els telèfons mòbils intel·ligents a la gent gran

El dimecres 3 de novembre a Vallfogona de Balaguer i Torrelameu, i el 15 a Camarasa

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2021

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera  ha programat el taller “Ús del mòbil intel·ligent” adreçat a les persones grans de la comarca per ensenyar-los el funcionament d’aquests aparells per tal que puguin aprofitar-ne totes les prestacions i avantatges que ofereixen.

Aquest taller pretén fomentar l’ús de les noves tecnologies en la tercera edat i crear un espai d’aprenentatge amb l'objectiu de familiaritzar-los amb aquesta tecnologia i evitar el seu aïllament per raó d'edat, potenciant la seva autonomia, diversificant el seu oci i augmentant les seves capacitats comunicatives i de relació amb l’entorn.

El taller és completament gratuït i s'impartirà en 4 sessions, amb inscripció prèvia. Ja s’han programat per començar el 3 de novembre a Vallfogona de Balaguer (17.15 h) i a Torrelameu (18.45 h), el 15  de novembre a Camarasa (17.00 h), i s’hi aniran afegint altres municipis de la comarca.

En les sessions formatives, a les quals els participants han de portar el seu telèfon, aprendran les parts principals d'un telèfon mòbil, les tecles, les icones que apareixen a la pantalla, accions bàsiques com trucar, respondre trucades, guardar contactes a l’agenda i la instal·lació d’aplicacions com navegadors, jocs, xarxes socials, etc. Amb un llenguatge senzill i assequible per als que desconeixen el món dels telèfons mòbils, els tallers donaran el seu fruit en poc temps, i molt aviat manejaran de manera independent els telèfons mòbils.