al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitza el curs de manipulació d’aliments i al·lèrgies alimentàries

Lliurament dels diplomes
Lliurament dels diplomes

DILLUNS 15 NOVEMBRE 2021

El passat 4 d'octubre va començar el curs de manipulació d'aliments i al·lèrgies alimentàries. Aquesta formació professional està organitzada pel Servei d'Atenció Sociocultural al Poble Gitano dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

El curs va ser impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, amb una durada de 15 hores, distribuïdes en dos blocs temàtics vinculats a la seguretat alimentària: Manipulació d'aliments (5 h), sobre la normativa de manipulació, emmagatzematge i elaboració d'aliments per a menjadors col·lectius, i Al·lèrgies alimentàries (10 h), per saber diferenciar entre una al·lèrgia i una intolerància alimentària, i com prevenir una toxiinfecció alimentària. Les sessions van ser impartides al Consell Comarcal de la Noguera de manera presencial i la participació era totalment gratuïta.

Aquesta proposta formativa consta d'un paquet de dos cursos, vinculats a la seguretat alimentària. Els dos cursos es complementen entre ells, i s’adrecen a tothom que vulgui formar-se com a professional per adquirir recursos per dur a terme una manipulació segura dels aliments i també tenir coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

El dia 12 de novembre a les 17.00 h es va fer la cloenda del curs al Consell Comarcal de la Noguera, amb el lliurament del corresponent diploma acreditatiu de mans del president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa i Martínez, que va animar els i les participants a continuar formant-se per poder millorar la seva feina o la seva ocupabilitat en el sector dels menjadors col·lectius.