al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitza el curs sobre "Entorn escolar"

Final de curs amb lliurament de diplomes
Final de curs amb lliurament de diplomes

DIMECRES 22 DESEMBRE 2021

El passat 2 de novembre es va iniciar el curs "Entorn escolar",  formació de caire professional organitzada pel Servei d'Atenció Sociocultural al Poble Gitano de l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

Ha estat impartit per la fundació Verge Blanca de Lleida, amb una durada de 45 hores, totalment gratuït i de modalitat presencial. Les sessions s'han realitzat al Consell Comarcal de la Noguera.

Aquesta proposta formativa consta d'un paquet de tres cursos: manipulació d'aliments, al·lèrgies alimentàries i animador/a de menjador. Els cursos es complementen entre ells, dirigit a tothom que vulgui formar-se com a professional per treballar en les escoles i donar suport a les funcions educatives en l'espai de menjador i de lleure, i per adquirir recursos per dur a terme una manipulació segura dels aliments i també tenir coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

El dimarts dia 21 de desembre va finalitzar el curs amb corresponent lliurament dels diplomes a les persones assistents.