al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitza el Lletres per a Tothom de Balaguer

DIMECRES 07 FEBRER 2018

El passat 31 de gener va tenir lloc l’acte de cloenda del curs Lletres per a Tothom de Balaguer organitzat pel Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat (SAID) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

L’acte va comptar amb l’assistència de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell, que va felicitar les participants i les va animar a continuar formant-se. Les alumnes van aprofitar l’ocasió per portar diferents pastissos tradicionals del seu país elaborats per elles mateixes.

Aquest curs s’adreçava a persones adultes nouvingudes amb pocs o cap coneixement de la llengua i la cultura catalanes, amb l’objectiu que assolissin habilitats bàsiques de comunicació en català per a una major integració al municipi. Durant el curs també s’han fet petites sortides culturals de coneixement de l’entorn. En total, ha durat 65 hores, del 20 de novembre de 2017 al 31 de gener de 2018, que s’han impartit en sessions de 2 hores de les 9.15 h a les 11.15 h, 4 dies a la setmana.