al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença el Gran Recapte d’Aliments a la Noguera, enguany amb un nou format

Càritas, Creu Roja i el Consell Comarcal de la Noguera són les entitats impulsores del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera
Càritas, Creu Roja i el Consell Comarcal de la Noguera són les entitats impulsores del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera

DIVENDRES 13 NOVEMBRE 2020

Un any més, la Noguera participarà en el Gran Recapte d'Aliments que cada any impulsa el Banc d’Aliments de Catalunya abans de Nadal.

Aquest any, però, el recapte s’adaptarà a les noves condicions de seguretat imposades per la pandèmia i canviarà la manera de fer l’aportació solidària.

D’una banda, des del dilluns 16 de novembre fins al dissabte 23 de novembre les grans superfícies comercials de Balaguer que cada any hi col·laboren (BonÀrea, Caprabo, Dia, Lidl, Mercadona, Plus Fresc), participaran en la campanya venent tiquets per un import de 3 euros, enlloc de posar a disposició de les entitats organitzadores un espai per dipositar els aliments, evitant possibles contagis.

Per altra banda, les persones voluntàries que els anys anteriors col·laboraven a recollir el aliments als supermercats, enguany també hi seran presencialment amb una tasca informativa sobre com fer l’aportació. Aquestes persones voluntàries són les que van respondre a la crida que es va fer des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través de diverses associacions i entitats de Balaguer.

La recaptació total es destinarà a l’adquisició d’aliments bàsics per al projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera, del qual són entitats impulsores Càritas, Creu Roja i el Consell Comarcal.

Cal recordar que amb la renovació del conveni de col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera amb la Fundació “la Caixa” aquesta entitat també fa una important aportació per al funcionament d’Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera.