al contingut a la navegació Informació de contacte

II Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida a la Noguera

DIJOUS 14 MARÇ 2019

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat la segona edició de la Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida, el proper 11 d’abril de 2019, al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, amb la previsió d’aplegar prop de 150 professionals de l’àmbit social.

Sota el títol #famílies #comunitats #serveis socials, i amb l’objectiu de tenir cura de les relacions familiars i comunitàries enteses com un bé de la societat, s’ha comptat amb el suport d’un comitè d’expertesa format per Fernando Fantova, Núria Ferrer, Marilén Herrero i Pilar Quejido, professionals de gran prestigi dins l’àmbit social.

La jornada constarà d’una conferència inaugural a càrrec de la Sra. Josefa Fombuena, i quatre espais de treball simultanis, a càrrec de Cristina Milián, Carmina Puig, Isabel Torras i Mireia Quinquillà. A la tarda, hi haurà dos taules d’experiències en serveis socials, on es compartiran el Programa ANYS I PANYS, dels Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal de la Noguera, i el Programa Family Group Conference, de l’equip de Serveis Socials del Consell Comarcal d’Osona. Clouran la jornada una actuació musical de la cantautora lleidatana Meritxell Gené i l’espai de conclusions per part del comitè experts.

La II Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida és la resposta a l’èxit de la primera Jornada que es va fer el 26 d’octubre de 2017, i a la voluntat del Consell Comarcal de la Noguera d’implementar-la com un espai bianual de formació molt especialitzada i per compartir experiències positives entre professionals de l’àmbit social.

Per a més informació visiteu el web: https://www.jsstll.cat/