al contingut a la navegació Informació de contacte

La gent gran de la Noguera prepara la seva participació al Congrés de la Gent Gran de Catalunya 2019

DILLUNS 03 JUNY 2019

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va convocar el passat divendres 31 de maig les associacions, casals i representants de la gent gran de tots els municipis de la comarca, per tal d’explicar-los conjuntament amb la tècnica del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc a l’octubre a Món San Benet (Sant Fruitós del Bages).

En aquesta reunió es va presentar a les persones assistents el Congrés de la Gent Gran de Catalunya, es va explicar com funciona i què es pretén aconseguir amb la participació de la gent gran de tot Catalunya amb aportacions a les polítiques per a la gent gran. A més, es van proposar les dos ponències que es treballaran al Consell de Gent Gran, i es va donar pas a elegir més endavant els delegats i delegades de la Noguera al 8è CGGC.

El dia 27 de juny es tornaran a convocar les associacions, casals i representants de la gent gran de la comarca per tal de nomenar els delegats i delegades, i elegir les ponències que posteriorment es traspassaran a l’organització del Congrés de la Gent Gran de Catalunya.