al contingut a la navegació Informació de contacte

La Taula d’Entitats de Balaguer del PDC de la Noguera organitza el 4t Dinar Comunitari

DIMECRES 09 MAIG 2018

La Taula d’Entitats de Balaguer del Pla de Desenvolupament Comunitari dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, organtiza el 4t Dinar Comunitari el proper dissabte dia 26 de maig de 2018 a Lapallavacara, a partir de les 14.00 h.

Durant el matí, la Taula d’Entitats ha programat diverses activitats complementàries per fer més festiva i lúdica la diada. Així, a partir de les 12.00 h, a la plaça del Pou de Balaguer s’hi faran diverses activitats com pintacares i jocs tradicionals, Balls del Món amb una Swing Jam i actuació de sevillanes, i la col·laboració especial de la Batucada Bandelpal. També hi haurà un punt informatiu sobre el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Noguera.

Participa també en aquesta diada el Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, i amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural se’n llegirà el manifest, i es farà els tallers “El món a les tevés mans”, amb tallers d'henna, cal·ligrafia àrab, trenetes africanes i capgrossos.

En acabar, es farà el4t Dinar Comunitari a Lapallavacara, que s’acompanyarà amb photocall de les entitats, bingo solidari, swing-jam, etc. També es farà el Concurs de Suggeriments Solidaris, al qual s’han presentat diversos projectes d’entitats de Balaguer, el guanyador del qual rebrà la recaptació del bingo solidari i una part del preu del dinar.

 

El dinar val 10€ per persona i cal inscriure-s’hi fins al 22 de maig al Consell Comarcal de la Noguera.