al contingut a la navegació Informació de contacte

La Trobada de Gent Gran de la Noguera a Térmens, un èxit de participació

DILLUNS 01 ABRIL 2019

Aquest diumenge 30 de març 400 persones es van aplegar a la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera a Térmens, organitzada pels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera i l’Associació de Pensionistes i Jubilats Sant Sebastià de Térmens, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Térmens.

En el decurs de la jornada es va fer una xerrada explicativa de les accions dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera en l’àmbit de la gent gran, una conferència sobre l’envelliment actiu a càrrec d’ASPID, un dinar de germanor i un espectacle humorístic.

El plat fort va ser la presentació en societat i el bateig dels gegants comarcals de la Noguera, acompanyats per la Colla de geganters, grallers i timbalers de Penelles, els gegants de Térmens i els Miquelets del Pallars Trabucaires de Tremp. La parella de gegants van rebre el nom de Catxipanda i Trini, un cuiner i una cuinera que representen la cuina catalana moderna i la tradicional. El Consell Comarcal de la Noguera ha construït els gegants amb la col·laboració de l’Associació El Morter per la Cuina Catalana i el suport de la Diputació de Lleida.