al contingut a la navegació Informació de contacte

Les 13 persones contractades dins el programa de Treball i Formació del Consell Comarcal de la Noguera inicien un curs d’habilitats de comunicació i treball en equip

DIMARTS 27 ABRIL 2021

Les persones contractades pel Consell Comarcal de la Noguera dins del programa Treball i Formació 2020, van començar el dia 8 d’abril les accions formatives incloses dins del programa ocupacional a l’acadèmia ACSER de Balaguer. Concretament, van cursar dos mòduls formatius sobre habilitats de comunicació i treball en equip, de 30 hores cadascun, amb l’objectiu de conèixer i desenvolupar les competències professionals transversals, necessàries en qualsevol àmbit laboral. L’acció es va acabar el dia 23 i seguidament es van reincorporar a les seves activitats laborals en diferents municipis de la comarca.

El Consell Comarcal de la Noguera ha contractat 13 persones amb diferents perfils professionals dins el programa Treball i Formació 2020. A través d’aquest programa d’ocupació es busca millorar l’ocupabilitat de les persones o col·lectius que tenen més dificultats per accedir al mercat laboral, combinant accions d’experiència laboral i accions formatives com la actual.

Els diferents contractes es van iniciar entre novembre de 2020 i febrer de 2021. Concretament 11 peons que realitzen tasques de neteja i manteniment a diversos municipis de la comarca, - 10 joves tutelats i extutelats dins la línia JOVE i una dona dins la línia DONA- i dues dones més com a agents cívics realitzant tasques de suport a l’àrea de Serveis Socials dins la línia PANP- COVID.  Els municipis que participen en el programa en aquesta edició són Àger, Artesa de Segre, les Avellanes, Castelló de Farfanya, Menàrguens, Montgai, Penelles, Preixens i Ponts.

La gestió del programa TIF és una col·laboració entre les àrees de Promoció Econòmica i Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, i el finançament prové d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu.