al contingut a la navegació Informació de contacte

Es lliuren els premis del sorteig de la Cistella Solidària de la Fira d’Entitats 2022

La recaptació es destina al projecte guanyador del Concurs de Suggeriments Solidaris

Els premis es van exposar en un local del Centre Històric
Els premis es van exposar en un local del Centre Històric

DIJOUS 03 NOVEMBRE 2022

El dia 2 de novembre de 2022 es van lliurar els premis de la Cistella Solidària que la Taula d’Entitats de Balaguer va sortejar durant la Fira d’Entitats 2022.  Hi van participar el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, representants de la Taula d’Entitats de Balaguer i les persones guanyadores del sorteig.

La Taula d'Entitats de Balaguer cada any organitza el Concurs de Suggeriments Solidaris per donar suport a projectes d'entitats de Balaguer. Aquest any la votació de les entitats de Balaguer va fer guanyador el projecte “Embarcats” de l’Associació Reintegra.

Com cada any, per donar suport al projecte més votat, la Taula d'Entitats va organitzar la Cistella Solidària, i d’uns mesos ençà s’han anat venent números per al sorteig de la panera, que gràcies a les donacions de les mateixes entitats s’ha pogut repartir en 5 premis. Aquests mesos els obsequis han estat exposats a l’aparador d’una botiga del carrer Major de Balaguer, al Centre Històric.

Des de la Taula d’Entitats de Balaguer, la Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera es fa un agraïment públic a totes les entitats i a totes les persones que d’una manera o altra han participat en la Cistella Solidària, tant aportant donacions com comprant els números.

Recordem que l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Acció Comunitària dinamitza la Taula d'Entitats de Balaguer, i amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer s’organitza cada any la Fira d’Entitats a Balaguer.