al contingut a la navegació Informació de contacte

Marta Pontnou, protagonista de l’activitat del juliol de la campanya “8 de març, 8 mesos” del SIAD de la Noguera

Presentarà el seu llibre “Sexeficció” el 9 de juliol al Consell Comarcal de la Noguera

Activitat del juliol de la campanya "8 de març, 8 mesos"
Activitat del juliol de la campanya "8 de març, 8 mesos"

DIMECRES 30 JUNY 2021

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera continua la campanya "8 de març, 8 mesos", de reivindicació dels drets la dona. L’activitat d’aquest mes de juliol comptarà amb la participació de l'estilista, assessora d'imatge i escriptora catalana Marta Pontnou, que presentarà el seu llibre SEXE FICCIÓ. Manual per a pubilles del segle XXI, un al·legat a favor de la passió i l'elegància, il·lustrat per la Raquel Gu.

El llibre SEXE FICCIÓ és un recull dels articles àcids i divertits que Marta Pontnou ha publicat al diari digital de cultura Núvol durant l’últim any. En el seu llibre, l'autora desmunta, sense pèls a la llengua, els estereotips, les pors i els complexos de les pubilles del segle XXI. Amb molta ironia i amb una exactitud hilarant, Pontnou i el seu grup d’amigues, les Putes Celebrities, es rebel·len contra la grisor de la pandèmia i planten cara als homes que viuen ancorats al parvulari de l’amor.

La presentació es farà el divendres 9 de juliol de 2021, a les 20.00 hores, al claustre del Consell Comarcal de la Noguera. També s'instal·larà un punt de venda on es podrà comprar el llibre.