al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova edició de l'Esports al Casal

DIJOUS 14 JUNY 2018

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla de Desenvolupament Comunitari, ha organitzat un any més l'activitat Esports al Casal, a la plaça de l'església Sant Domènec de Balaguer. Aquesta activitat és una iniciativa de la Taula d'Entitats de Balaguer des de 2008, i té l'objectiu de fomentar la relació intergeneracional practicant esports tradicionals com la petanca, les bitlles, el futbolí i el billar, i alhora afavorir les relacions i la cohesió entre associacions de diverses característiques que hi vulguin participar.

L’Esports al Casal es fa dos cops a l'any. L'entitat responsable és l'Associació de Gent Gran la Noguera, ubicada al Casal de Gent Gran de Balaguer. Aquesta setmana hi ha participat per primera vegada un grup de 16 persones del Servei de Rehabilitació Comunitària de l'àmbit de la Salut Mental que està situat al CAP de Balaguer. El grup de voluntaris/àries del Casal de la Gent Gran van mostrar com es juga als jocs esmentats i com perfeccionar-los, i van acabar la sessió jugant unes partides al futbolí del Casal de la Gent Gran.

Altres entitats que també hi ha participat en altres edicions són l'Associació Estel, que ho fa de manera regular, l'Esplai Santa Maria, la UEC de Balaguer (Càritas), Salut Mental Ponent, Esplai Casc Antic Creu Roja i Centre Obert de Balaguer.

L’Esports al Casal és un projecte molt útil a les associacions de la ciutat amb resultats molts positius tant per a la gent gran del casal que fa de voluntària com per als participants.