al contingut a la navegació Informació de contacte

Primera reunió postpandèmia del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

Hi participen representants de tots els municipis

Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera
Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

DIVENDRES 04 JUNY 2021

Després de quinze mesos d'inactivitat a causa de la COVID-19, el dijous 3 de juny els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera van convocar el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera, del qual formen part representants de totes les entitats de gent gran de la Noguera.

Més de 60 persones de tots els pobles de la comarca es van reunir al claustre del Consell Comarcal, seguint les mesures preventives contra el coronavirus. En el decurs de la trobada, que va durar 2 hores, es van posar en comú les inquietuds i necessitats post pandèmia del col·lectiu de gent gran de la Noguera i les noves propostes d'activitats i accions que els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera volen implementar passat aquest estiu.

Conjuntament van definir el principal objectiu d'aquest segon semestre de 2021 i de l'any vinent, que és atansar els Serveis Socials a tota la gent gran de la comarca, que pugui ser-ne beneficiària i participant, i, per tant, cal fer que la gent gran coneguin els serveis, accions i actes que es duen a terme a la comarca.

Entre les propostes d’activitats que es van demanar hi ha els tallers per treballar la memòria i tenir cura de la salut mental, i els d’afavorir un envelliment actiu. També es va valorar bé la proposta d’atansar els serveis per a la gent gran que s'ofereixen des dels Serveis Socials a totes les llars, casals d'avis i centres cívics de la nostra comarca

Al mateix temps es va explicar que des dels Serveis Socials del Consell Comarcal es continuarà publicant el butlletí Noguera Gran, i es recuperaran la Trobada de Gent Gran i les Aules de Formació que hi ha consolidades en vuit municipis de la comarca, i que van quedar suspeses per la pandèmia.


Pròximament, personal tècnic dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera visitarà els representants de la gent gran de cadascun dels municipis de la comarca, per tractar inquietuds i necessitats de manera més personalitzades i consensuar el calendari de les accions que s'iniciaran el pròxim mes de setembre.