al contingut a la navegació Informació de contacte

Es publica la web del voluntariat i l’associacionisme de la Noguera

https://voluntariat.ccnoguera.cat/

DIMARTS 09 ABRIL 2024

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat i el Pla d'Acció Comunitària Inclusiva, han publicat la web “Voluntariat, Associacionisme i Acció Comunitària de la Noguera” (https://voluntariat.ccnoguera.cat/)

Per donar-la a conèixer, se’n va fer la presentació el dia 5 d’abril, a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, a la qual van assistir una seixantena de persones membres d’entitats i ajuntaments de la comarca.

Aquesta pàgina web té la finalitat de promoure el voluntariat a la Noguera, donar suport a l'associacionisme i esdevenir una nova eina a disposició de la ciutadania, que aglutini informació sobre les entitats i voluntariats, així com les activitats, accions, programes i serveis  comunitaris que hi ha disponibles a la Noguera. Per això està adreçada a entitats sense ànim de lucre, a persones interessades en l'associacionisme i el voluntariat, a professionals dels àmbits de salut, de l'educació, de la seguretat, dels serveis socials,  i casals cívics i comunitaris, així com a altres professionals de l'administració pública i a tota la ciutadania en general. 

 

En la presentació es va donar a conèixer el funcionament de la web i es va animar totes les entitats a participar-hi, ja que el proper pas és nodrir-la també amb la informació que les entitats considerin d'interès.

 

La pàgina web és fruit d'un treball transversal i en xarxa entre el Punt de Voluntariat i el PLACI de la Noguera, i a més a més a partir del treball col·lectiu entre diferents departaments i administracions, com Salut, Salut Pública, Educació, Paeria de Balaguer... elaborarem el Mapa de Recursos Comunitaris de la Noguera, que quedaran reflectits també dins la web coma eina de consulta.