al contingut a la navegació Informació de contacte

La recollida solidària d’aliments a Balaguer, en marxa

Trasllat dels aliments que s'han dipositat en un punt de recollida
Trasllat dels aliments que s'han dipositat en un punt de recollida

DIMECRES 15 ABRIL 2020

Des del dimarts 14 d’abril a Balaguer s’està fent una recollida solidària d’aliments per proveir el Banc d’Aliments de la Noguera, Àgape, i evitar el desabastiment atès que des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’ha constatat una major demanda d’aliments que dia a dia va augmentant.

Hi ha punts de recollida als accessos dels supermercats de Balaguer que hi col·laboren: BonÀrea, Caprabo, DIA, LidL, Mercadona i Plusfresc (2). A cadascun d’aquests punts de recollida hi ha una persona voluntària de les entitats col·laboradores, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 19.00 h, per poder cobrir la franges horàries de matí i de tarda.

En aquests moments que s’està produint un increment considerable de la demanda d’aliments, els més necessaris per tal que el banc d'aliments Àgape pugui lliurar lots equilibrats són: cereals per esmorzar, crema de cacau, melmelada, sucs, caldo de pollastre, tomata fregida, conserva de fruita, conserva de verdura, llet, farina, sal i sucre.

Aquesta recollida ha estat una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera i de la Paeria de Balaguer, i es pot dur a terme gràcies a la implicació dels supermercats de Balaguer esmentats, i de Creu Roja, Càritas, l’església Ministerios Palabra de Fe de Balaguer, l’associació Chabab Al Amal, Protecció Civil de Balaguer, Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Des del Consell comarcal de la Noguera volem fer públic el nostre agraïment a tots ells i també a les persones que contribuiran amb la seva aportació d’aliments.