al contingut a la navegació Informació de contacte

Recollida solidària d'aliments per a famílies de la Noguera del 14 al 21 d'abril als supermercats de Balaguer

DIJOUS 09 ABRIL 2020

A causa de la situació d’emergència pel COVID 19, l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal ha organitzat una recollida solidària d'aliments per continuar subministrant aliments a les famílies més vulnerables de la nostra comarca.

Conjuntament amb l'Ajuntament de Balaguer, Mossos d'Esquadra, Policia Local, Càritas, Creu Roja i altres entitats que volen col·laborar en aquesta campanya solidària, des del 14 al 21 d'abril, hi haurà un voluntari a cada supermercat de Balaguer, per recollir els aliments que la gent vulgui donar per garantir aquest servei i ajudar així a les famílies amb més necessitats.

Aquests dies Àgape- Banc d'Aliments Solidaris de la Noguera ha continuat repartint els aliments a Balaguer, Artesa de Segre i Ponts, i ha constatat un increment de demandes, que són valorades per les treballadores i educadores socials del Consell Comarcal per detectar la necessitat real de cada família.

En aquests moments els aliments més necessaris per abastir al banc d'aliments Àgape són: cereals per esmorzar, crema de cacau, melmelada, sucs, caldo de pollastre, tomata fregida, conserva de fruita, conserva de verdura, llet, farina, sal i sucre