al contingut a la navegació Informació de contacte

Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

Trobada al Consell Comarcal de la Noguera
Trobada al Consell Comarcal de la Noguera

DIMARTS 28 NOVEMBRE 2023

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera s’ha reunit el dia  28 de novembre a la seu del Consell Comarcal de la Noguera. Convocat per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, hi han assistit una vintena de representants dels casals de gent gran de 14 pobles de la Noguera i diferents professionals dels Serveis Socials.

Després del resum de les activitats i accions organitzades durant l’any 2023 per a les associacions o casals de gent gran de la comarca, s’han presentat les activitats que es faran durant el 2024 en diversos municipis, com són les Aules de la Noguera, els tallers de l’ús del mòbil i d’estimulació cognitiva, entre d’altres. També s’ha presentat la Trobada de la Gent Gran de la Noguera, programada per al mes de maig.

Tot seguit s’ha iniciat una dinàmica participativa on els assistents han exposat les necessitats que detecten com a col·lectiu de gent gran en municipis rurals i han proposat activitats i accions que han estat recollides per l’Àrea de Serveis Socials, per valorar-les i mirar de portar-les a terme dins de la programació del 2024.

La vicepresidenta i consellera comarcal de l’Àrea de Drets Socials, Igualtat i Joventut del Consell Comarcal de la Noguera, Maricel Segú i Peralba, els ha expressat l’agraïment per la seva implicació i la bona predisposició a fer possible la implementació de les polítiques comarcals adreçades a la gent gran. També els ha recordat que totes les seves propostes seran benvingudes i estudiades per poder tirar-les endavant.