al contingut a la navegació Informació de contacte

La tècnica comunitària dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera es trobarà amb les associacions i entitats de tots els municipis de la Noguera

Per apropar més els serveis a la ciutadania i contribuir en aquells aspectes que incrementen la relació en l’àmbit de l’associacionisme, la tècnica del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva es desplaçarà a tots els pobles presencialment.

Cartell del servei a Menàrguens
Cartell del servei a Menàrguens

DIJOUS 18 FEBRER 2021

A causa de les mesures preventives COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats, es van haver d’interrompre forçosament gairebé tots els actes i accions que es duien a terme des dels Serveis Socials per a les entitats i de la comarca. En un esforç d’idear noves fórmules per poder estar més a prop dels noguerencs i les noguerenques, s’ha iniciat aquesta acció presencial per recuperar a poc a poc el contacte, la relació i vincle amb la gent que conformen les entitats i associacions de tota la comarca.

Per al Consell Comarcal de la Noguera les entitats són un pilar fonamental per a la vida als pobles de la comarca i molta gent troba a faltar tot el ventall d'activitats que les entitats hi organitzaven abans de la pandèmia.

Per evitar que aquesta situació pugui arribar a ser el final d’algunes de les associacions i entitats que actuen a la Noguera, des del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’ha previst reprendre les trobades amb aquestes associacions i entitats. La tècnica comunitària dels Serveis Socials es desplaçarà a cadascun dels municipis de la Noguera per reunir-se amb cada associació per valorar l’any 2020, resoldre dubtes, avançar gestions, i tractar tots aquells altres temes que com a entitats els afecten o els preocupen.

La primera de les trobades va tenir lloc el divendres 5 de febrer a Menàrguens, i a la seu de l'Ajuntament la tècnica comunitària dels Serveis Socials va mantenir entrevistes amb algunes associacions. La valoració de l'estona compartida va ser molt positiva per ambdues parts, tant per les associacions, com per la tècnica comunitària.

Properament, les entitats i associacions aniran rebent la informació sobre quan es farà la trobada al seu poble. De moment, però, poden posar-se en contacte igualment via telefònica o per correu electrònic amb l'Anna Solà, tècnica comunitària dels Serveis Socials (973 44 89 33 o bé asola@ccnoguera.cat).