Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Térmens acollirà la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera

Trobada del 2018 a Vallfogona de Balaguer
Trobada del 2018 a Vallfogona de Balaguer

DIJOUS 14 FEBRER 2019

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’han reunit amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats Sant Sebastià de Térmens per començar a preparar la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera, prevista per al dissabte 30 de març al municipi de Térmens.

L’any passat es va celebrar a Vallfogona de Balaguer i va ser la primera edició que es va organitzar fora de la seu del Consell Comarcal i amb una trobada més lúdica i oberta a més afluència, ja que quan es realitzava a la sala d’actes del Consell Comarcal l’afluència era de 60 persones i a Vallfogona de Balaguer es van aplegar unes 300 persones.

El programa es treballarà amb el casal d’avis de Térmens. Atès l’èxit de la trobada del 2018, serà similar i inclourà la participació dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, una conferència sobre l’envelliment actiu, una actuació, un dinar i a la tarda sorpreses encara per concretar.

Un cop s’hagi concretat el desenvolupament de la Trobada, s’ha previst de reunir els representants dels casals d’avis de la comarca per tal d’exposar-los la idea i animar-los que en facin difusió als seus municipis i hi col·laborin per tal d’aplegar de nou 300 persones de tota la comarca.

Document Actions