al contingut a la navegació Informació de contacte

Torna la Trobada de la Gent Gran de la Noguera amb 400 persones inscrites

Es farà el dissabte 28 de maig a Artesa de Segre

Programa de la Trobada de Gent Gran a Artesa de Segre
Programa de la Trobada de Gent Gran a Artesa de Segre

DIMECRES 25 MAIG 2022

Després de 2 anys sense celebrar-se, enguany l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla Local d’Inclusió Social, ha tornat a organitzar la Trobada de la Gent Gran de la Noguera, que arriba a la 15a edició.

El dissabte 28 de maig el municipi d’Artesa de Segre acollirà aquesta trobada que té l’objectiu de dinamitzar i fomentar la participació comunitària de la gent gran de la comarca.

La Trobada es farà al Pavelló Poliesportiu, i començarà a les 11.00 del matí amb l’acollida i el lliurament d’acreditacions. Després de la benvinguda institucional, s’ha programat una xerrada participativa amb el títol “Què és l’edatisme i com afecta les persones grans”, a càrrec de Patrícia Buedo Bonet, diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida i graduada en Criminologia per la Universitat Oberta de Catalunya,  treballadora social als Serveis per a l'Autonomia Personal d'ASPID i  coordinadora del Servei d'Atenció a Domicili i suport en l'entorn. 

A les 13.00 h actuaran els Bastoners de Peramola, fent una demostració de cultura popular catalana. L’acte continuarà amb un dinar de germanor, i a les 15.30 h començarà un espectacle humorístic amb l’actriu Lloll Bertran. Es preveu que la trobada finalitzi a les 17.00 h.

La convocatòria d’enguany ha estat un èxit, i s’hi han inscrit 400 persones de tots els municipis de la Noguera, vinculats o no als casals de gent gran dels pobles, ja que és una trobada oberta  tothom qui hi vulgui participar.