al contingut a la navegació Informació de contacte

La Trobada de Gent Gran de la Noguera es farà l’1 de juny a la Sentiu de Sió

Se n’ha presentat el programa a la reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera
Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera

DILLUNS 06 MAIG 2024

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Noguera s’ha reunit el dilluns 6 de maig de 2024 a la seu del Consell Comarcal de la Noguera. Convocat per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, hi han assistit gairebé 50 representants dels casals de gent gran dels pobles de la Noguera i diferents professionals dels Serveis Socials.

En la trobada s’ha presentat el programa definitiu de la Trobada de Gent Gran de la Noguera, que es farà el dissabte 1 de juny a la Sentiu de Sió, una trobada molt esperada que enguany arriba a la 17a edició i que l’any passat va aplegar més de 400 persones a Bellcaire d’Urgell.

El punt de trobada és el pavelló poliesportiu de la Sentiu de Sió, on després de les acreditacions hi haurà una conferència sobre la Intel·ligència Artificial. Tot seguit, Lo Pau de Ponts actuarà fins a l’hora del dinar de germanor. I a la tarda, gaudiran de l’espectacle de màgia de la Melanie.

La vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Maricel Segú i Peralba, els ha expressat l’agraïment per la seva implicació i la bona predisposició a fer possible la implementació de les polítiques comarcals adreçades a la gent gran.

La Trobada de Gent Gran de la Noguera és una activitat inclosa dins d’aquestes polítiques comarcals de dinamització de la participació comunitària de la gent gran i de foment de l’envelliment actiu, que a més reforça els vincles que es van bastint durant tot l’any amb altres activitats com tallers i les aules de formació que es van impartint en els diferents pobles de la comarca.