Concretament el servei que s'ofereix a la comarca de la Noguera s'integra dins de l'Àrea d'Integració Laboral que pretén fomentar i garantir l'accés al món laboral de qualsevol persona aturada en recerca de feina independentment de si té una discapacitat o no.

OBJECTIU

L'Objectiu de l'Àrea d'integració laboral és fomentar i garantir l'accés de les persones aturades en el mercat laboral,  seguint dos eixos bàsics d'actuació: afavorir i mantenir una activitat laboral i establir relacions de compromís amb el teixit empresarial.

Durant el temps en que participi la persona en el programa, se li oferirà atenció individualitzada i la possibilitat de participar als diferents tallers de millora competencial que desenvoluparem durant l´any, com per exemple: tallers per a la recerca activa d'ocupació, pautes per a l'elaboració d'un currículum, per a l'entrevista de treball, tallers d´iniciació a la informàtica, càpsules d´orientació laboral, etc.

PERSONES USUÀRIES

Totes les persones que estiguin a l'atur i inscrites a l'Oficina de Treball de la generalitat de Catalunya (OTG). Des d'allà faran la derivació amb l'entitat corresponent per a poder iniciar l'itinerari.

UBICACIÓ I CONTACTE

La delegació a la comarca de la Noguera de l'Àrea d'integració laboral es troba ubicada al Consell Comarcal de la Noguera quatre dies per setmana: dilluns de 9 a 15h, dimarts i dimecres de 9 a 13.30 i dijous de 9 a 14h.

El telèfon de contacte és el 973 448 933 o a través de correu electrònic:  orientació.noguera@aspidlleida.com