al contingut a la navegació Informació de contacte

Taules d’entitats

Són un espai de participació i trobada entre les entitats d’un municipi, per tractar temes del seu interès, promoure relacions entre elles, i on comparteixin i intercanviïn  experiències. Les taules realitzen reunions periòdiques per treballar conjuntament, coordinar les seves activitats per no duplicar-se i valorar les necessitats del municipi i fer propostes de projectes o activitats comunitàries que el millorin socialment. També participar activament a través de les taules en actes comunitaris impulsats per les mateixes entitats o per els ens locals.

Taula d’Entitats de Balaguer   

  •     Firaentitats Balaguer

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva organitza cada any conjuntament amb la Taula d’Entitats de Balaguer, dinamitzada pel mateix pla, la Firaentitats.

Aquesta fira fa més de 20 anys que es celebra a la ciutat, a la plaça Mercadal, i l'objectiu de la trobada és fomentar la cohesió social entre les entitats per fomentar el treball comunitari i amb la finalitat es donar a conèixer el teixit associatiu de Balaguer a través d'un matí de parades, activitats, tallers, demostracions, exposicions, actuacions, i jocs infantils adreçats a tota la ciutadania Balaguerina, que es distribueixen per la plaça a través de diferents espais interactius. La implicació de les entitats de Balaguer és molt important, i hi participen de manera voluntària més de 60 associacions cada any. 

  •       Concurs de Suggeriments Solidaris i Cistella Solidària
  •        Dinar Comunitari de les Entitats
  •       Tast’In Riu
  •       Programa de ràdio mensual “Més enllà del Nas”- Ràdio Balaguer

 

Taula d’Entitats de les Avellanes i Santa Linya

       Activitat “Busca la Setmana Cultural de...”