al contingut a la navegació Informació de contacte

Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida

El 26 d’octubre del 2017, l’equip dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va fer realitat una inquietud que portava anys pendent de realitzar. Ja feia uns anys que els professionals de l’equip valoraven la necessitat de tenir un espai d’intercanvi amb altres professionals i experts. Disposar d’una formació específica al territori amb l’interès de tenir més coneixements per donar millor resposta i servei a totes les persones i/o famílies que atenem.

L’any 2017, inaugurem aquesta acció formativa, davant de 150 professionals dels Serveis Socials i altres serveis, vinguts d’arreu del territori català.

2017.- “Els processos de canvi i la transformació social”

2019.- “#Famílies #Comunitats #Serveissocials”

2021.- “Ferides invisibles: construïm relacions sense violències”

2023.- “Espais comuns. Créixer en comunitat”

El motiu d’aquesta iniciativa és fonamental per al desenvolupament de la nostra feina, amb professionals i experts de l’àmbit social, per adquirir més i millors coneixements en la prestació dels serveis socials bàsics, sempre amb l’objectiu de millorar les capacitats i les habilitats dels i les professionals del sector i de millorar també l’atenció i la prestació dels serveis.

Actualment estem treballant perquè al maig del 2025 puguem realitzar la V Jornada de Serveis Socials de les Terres de Lleida, amb això us convidem a visualitzar l’enllaç de les Jornades, on trobareu tota la informació de les Jornades realitzades fins a la data i us animem a estar a l’aguait perquè properament, penjarem la informació de la propera Jornada.

Enllaç a la web: JORNADA DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS DE LES TERRES DE LLEIDA