al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació

Van passant els anys i, malgrat totes les dificultats que van sorgint en l'actualitat i que malauradament no són poques, els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera continuem treballant per garantir els drets socials i les necessitats bàsiques de les ciutadanes i els ciutadans de la nostra comarca.

Des d'aquest servei, pretenem acompanyar les famílies i persones en situacions de dificultat vital, econòmica i familiar per millorar el seu benestar i autonomia.

L'equip de professionals dels Serveis Socials volem connectar amb la ciutadania, des de la proximitat i la prevenció i amb una mirada comunitària que inclou el teixit social dels nostres municipis.

Aquesta implicació de connexió propera als nostres ciutadans es fa realitat amb l'atansament diari dels/les professionals que, municipi a municipi, entitat a entitat, família a família, persona a persona, refermem el compromís d'ajudar a millorar l'estat de cadascuna de les que conformem la nostra comarca.

Som molt conscients que ens queda molt camí per recórrer, i que cal millorar molt; amb tot, aprofitant cadascun dels recursos, serveis, ajuts, etc. que tenim i que es posen al nostre abast des de les administracions públiques com a eines de millora, volem promoure, prevenir i protegir les interaccions, i alhora oferir a totes les persones la cura i els suports necessaris perquè s'empoderin i siguin autònomes en el desenvolupament de la seva pròpia vida i integrades i vinculades al seu entorn familiar i comunitari.

Finalment, volem seguir reforçant el compromís de seguir treballant per disposar d'un Sistema Català de Serveis Socials universal que avanci en la garantia dels drets socials de tota la ciutadania, i afavorir així la construcció d'una societat més equitativa i justa.

Josep Lluís Bonet i Juárez

Director dels Serveis Socials